Gesztesi Károly

 

 

 

Az igazságot itt találod!

Csak a felületes ember mondhatja, hogy ismeri önmagát

--------------------------

 

Copyright ©

 

 

A 13. hír:

Régi asszonyához tért vissza Gesztesi

Blikk 2011.okt.30.

Budakalász — A Vasárnapi Blikkhez eljuttatott fotók tanúsága szerint Gesztesi Károly (48) már abban az ikerházban lakik, amelynek egyik felét magának, a másik felét pedig korábbi kedvesének, Nikolettnek építette.

Akkor jöhet a szokásos, menetrendszerű kiigazítása a valótlan, ferde tényeket közlő Blikknek - újra meg újra: De még ha mindig valami újat kellene cáfolni! Ehelyett állandóan ugyanazt járjuk körbe.. (Elnézést, ha sokat ismétlem magam, de ez az igazság ismételgetése - ha egyszer nem jut el a fülekig?!)

Olvasóriporterünk kapta lencsevégre, ahogy a színész és Nikolett autója is a ház mellett parkol, de Gesztesi egy néhány napja rendezett fogadáson is két kisebbik fiának, Márknak (9) és Dávidnak (7) az édesanyjával tűnt fel. Márk 11 múlt fél évvel, Dávid pedig 10 éves is elmúlt már! Kérdem én, ha egy régi cikkből másolnak ki adatokat, akkor annyi esze legyen már a kopírozónak, hogy az azóta eltelt éveket hozzászámolja! Úgy fest, a színész újra ott keresi a boldogságot, ahol egyszer már megtalálta, és régi-új kedvesét még a közös hajlékkal is próbálja magához kötni. Nagyon logikus. Egy közös házból beköltöznek egy ikerházba. Csak, hogy magához kösse, hát falakat húzat maguk közé...

– Az ikerház két felét egy rejtett átjáró köti össze – tudtuk meg a háznál korábban dolgozó egyik munkástól. Ugye ez a "jelöletlen" infó nem innen, a gesztesi.tk-ról származik, kedves Blikk? Ugyanis szóról szóra ezt írtam le ezen oldalon augusztus 5.-én! Ennek utánajárunk! – A jobb oldali rész lett az asszonyé, a bal oldaliba Gesztesi költözött be. Persze, misztifikáljunk mindent, amit csak lehet. Titkos átjáró? Igen, egy ajtó köti össze a két lakást! De nagy dolog! Pontosan, amikor Áront vitte haza a kórházból Niki, akkor azt írták: "egy sárga autó vitte haza a csecsemőt..." Naná, hogy már akkor is tudta mindenki, hogy az a Niki sárga autója volt. De így mennyivel jobban hangzik, nem?

Úgy tudjuk, Nikolett nem egyedül költözött, vele ment Gesztesivel közös két fiuk, valamint az asszony harmadik gyermeke, Áron. Niki nem egyedül költözött, hanem a gyerekeivel? Ez a hír? Talán szanaszét kellett volna őket hagyni?

Az új ház rohamtempóban készült el. Gesztesi júliusban még csak a puszta falak mellett fotózkodott egy magazinban, és bármily hihetetlen is, alig két hónap alatt teljesen befejezte a munkát. A színész rutinos építkezőnek számít, már legalább tíz házat húzott fel. Mostani közös otthonuknak is ő álmodta meg minden centiméterét, és szinte a saját kezével építette fel. Pontosan ugyanúgy, mint előző családi fészkét, amelyet kifejezetten a Claudiával tervezett közös életre szánt, és ahol hat évet töltöttek el együtt. Előző családi fészkét Claudiával való közös életre tervezett? Nem! Azt a fészket Nikivel tervezte! Sokáig az sem volt biztos, hogy együtt fog élni a két színész! Abban a bizonyos házban először Niki élt a két fiával, tehát ő volt az első lakója! Aztán onnan mentek albérletbe, miután a művészek döntöttek az együttélés felől (a terhesség sokat segített a döntésben!).

Bár nincs túl messze egykori lakhelyüktől, és ez is egy temető közelében található, az emlékek itt már nem kísértik. A budakalászi szomszédok nem hiányolják mellőle Claudiát, ők régi-új családjával ismerték meg az utca új lakóját.

Gesztesi igyekezett titokban tartani új életének részleteit,  de a szomszédok megerősítették, hogy  az egész család itt lakik, igaz, nem egy épületben. Egy épületben, két lakásban. Hogy pontosak legyünk... Gesztesi visszafogottan beszélt új házáról.

Több, mint lakótárs

Nikolettet bár sosem vette feleségül, vannak kevésbé erőszakos nők is, a nő mégis mindig biztos pont volt Gesztesi életében. Amikor a férfi a nála 20 évvel fiatalabb színésznővel, Molnár Györgyivel szerelembe esett, egy időre elköltözött otthonról, majd a szakítás után újból visszatért Nikihez. Ez nem igaz, nem költözött sehová, végig együtt laktak! (Egyes fű alatti infók szerint az ismeretlen kis színésznői románc mindössze csak reklám volt. Hogy kinek a számára? Lehet találgatni.)Nem volt titok, hogy együtt költöznek az új ikerházba, de szó sem volt róla, hogy több lenne köztük. Pedig úgy tűnik, hogy nem csak lakótársak. Tavaly ősszel egy étterem megnyitójára együtt érkeztek, és a múlt hét végén Niki a legnagyobb titokban elkísérte Gesztesit egy rendezvényre is. Igazából senkinek sem tűnt fel, hogy a színész és Niki együtt érkeztek. Ez csak akkor vált nyilvánvalóvá, amikor a színész az est vége felé odaszólt a végig a közelében tartózkodó nőnek, hogy: „menjünk!", majd sietősen távoztak a hátsó ajtón. Igen, ez megint csak jól hangzik, de azóta legalább egy tucatszor voltak együtt nyaralni-telelni, különböző rendezvényeken, üdülőhelyeken... még külföldön is kettesben! Mitől hír a fenti mondat?


A hírek szerint Claudia és Gesztesi kapcsolata azért romlott meg, mert a színésznő nem bírta elviselni, hogy férje a szomszédba költöztette Nikolettet és a két fiát. Pedig ideje is, lehetősége is lett volna Claudiának megakadályozni, átgondolni a helyzetet, azaz az építkezést, annak a háznak a felépítését, amelybe Niki beköltözött! Ugyanis Niki nem egyszerűen csak a szomszédba költözött, hanem először leválasztották a telek egy részét (ahol akkor  már Liptai élt) és azon felépítették az ominózus házat. A két egymás melletti ingatlant csak egy kerítés választotta el, és a színész hol itt, hol ott élt családi életet. Vagy csak az egyik helyen élt? Ráadásul Niki pocakja is gömbölyödni kezdett, pedig Gesztesi akkor még egy fedél alatt élt Claudiával, igaz, akkor már külön hajtották álomra a fejüket. Ez a lényeg! Akkor már technikailag külön éltek. Mindennek megvan az oka...

 

 

 

 

A 12. hír:

Gesztesi végre új életet kezdhet

Blikk 2011.aug.05.

Ez olyan lehet a Blikknél, mint amikor egy bírósági perben új ügyvéd érkezik, akinek halvány fogalma sincs az ügyről. Jó esetben olyankor a jogász lelkiismeretesen átnézi az aktákat, hogy képet kapjon a tárgyalandó esetről. Na mármost a fent említett lapnál Gesztesi témában valami hasonló dolog lehet az újonnan "Gesztesi-családba" csöppent újságírókkal is azzal a nem elhanyagolható különbséggel, hogy ők nem néznek utána a történéseknek. Hiszen néha olyan ügyben tévednek, illetve írnak valótlan dolgokat, amiken régebben már áthámozta magát az újság, eljutottak az igazságig. Aztán hirtelen kezdik elölről...

 

"Még 2006-ban épült fel a családi villa, amelynek szomszédságában volt Niki, Gesztesi egykori feleségének háza is, de azt eladták, azzal a szándékkal, hogy az asszony az árából vett telken építkezik, és odaköltözik majd. Ám a terv nem vált valóra, még akkor sem, amikor Gesztesi már feleségül vette Claudiát." Azon már ne akadjunk ki, hogy a cikken belül kétszer is volt feleségnek titulálják Nikit, mikor Gesztesihez sosem ment hozzá. (Ami viszont roppant érdekes, hogy a végén ők maguk is rájönnek(?) a hibára, és közlik a helyes állást. Na de hogyan maradhattak benne az elején lévő hibák? Azt már időközben kinyomtatták? Haha! Vagy azt sem tudták mit írtak húsz sorral feljebb? Borzasztó!) Ami a ház(ak) körüli dolgot illeti, egyáltalán nem bonyolult, csak készakarva bonyolítják! A nagy ház (amiben először Niki lakott két gyerekkel), szomszédságában lévő kisebb ház akkor épült, amikor már Liptai ott lakott az ominózus épületben. (Tehát a tudtával kellett épülnie a kis háznak, és kellett "megfeleződnie" a nagy teleknek.) A kis ház már jóval a legifjabb kisfiú, Áron születése sőt, Liptai elköltözése után került eladásra! Tehát nem létezhetett semmilyen, a cikkben szereplő terv!

(...)Liptai még felesége volt Gesztesinek, amikor a korábbi asszony hasa gömbölyödni kezdett, Gesztesi pedig olyan szeretettel bánt később a csöppséggel, mintha a sajátja lenne. Végül aztán Claudia bedobta a törülközőt, lakást bérelt, elköltözött, majd hivatalosan is elváltak. Ez igaz, de már régen "külön voltak a falakon belül, mikor az a has gömbölyödött. Ha két fia mellett ott van egy harmadik kisfiú (csecsemő), hogyan kellett volna vele bánni ahhoz, hogy úgy tűnjön: Na, az nem az övé! Igen, Claudia elismerte, hogy vesztett, örökre nem tudta szétszakítani azt, ami összetartozik, hát bedobta a törülözőt. Nem, Claudia nem bérelt lakást! A Gesztesi-villából egyenesen a jelenlegi lakásába költözött!

(..)egyelőre nem költöznek, de a vevő megvan. Rejtély tehát, hogyan kezd új életet Gesztesi: gyermekei édesanyjával költözik, vagy külön utakon folytatják tovább. Már millió helyen és alkalommal megírták-elmondták, hogy építkeznek (pontosan két-három utcával lejjebb a mostani otthonuktól)! Méghozzá egy ikerház épül, ami azt jelenti, hogy az életük együtt is és külön is zajlik. (Se veled, se nélküled!) Sőt, egy belső (építőmunkás) titkos információja szerint, egy rejtett átjáró is lesz a két ház között.

A színész a közelmúltban egy időre elköltözött a biztos pontnak számító családi otthonból(...) Nem, nem költözött sehova sem a közeli, sem a távolabbi múltban. Helyette idén már négyszer voltak üdülni közösen a családdal! (Nikivel!)

 

A 11. hír:

Magányos karácsony - Gyermekei nélkül ünnepel Gesztesi!

Blikk 2010. dec. 24.

 

Azt hiszem új "bennfentes" után kellene néznie a Blikk-nek, akire hivatkozik a cikk során, mert egy szava sem igaz! Abban a cikkben, aminek részletezésétől most eltekintenék, a lényeg úgyis már a címben benne foglaltatik.

Tehát Gesztesi természetesen(!) együtt tölti az ünnepeket gyermekeivel és Nikivel! Nem utazik sehova sem egyedül, sem semmilyen kedvessel, régi-új szeretővel.

 

A 10. hír: fekete, normál

Cáfolat: vörös, félkövér dőlt

Fiatal színésznőbe szerelmes!

Hot Magazin 2010. okt.14. - 20.

(...) Egyelőre egy házban lakunk, mivel azt a lakást, amelyben a gyerekekkel éltek, eladtuk. Nem jöttünk újra össze, hiszen én minden válásommal úgy voltam, hogy ha meghoztam a végleges döntést, akkor már nem visszakoztam. Erre mindenki emlékezzen majd pár hónap múltán is! Nem titok, hogy ismét építkezem, s ha az új ház felépül, Nikiék költöznek majd oda. Én pedig egyelőre itt maradok. Csak akkor miért adtak be engedélyeztetésre egy (bizonyos szentendrei Kft. által tervezett) kétlakásos lakóépület terveit?  Igaz, nekem így túl nagy lesz a ház, de bízom benne, hogy hamarosan mással is megoszthatom az otthonomat.

 

A 9. hír:

Liptai Claudia - Gesztesinek akar visszavágni!

Hot Magazin 2010. szept. 30. - okt. 6.

(...)"A barátnő szerint a gondok Panka születése után kezdődtek." Nem, pontosan Panka nyújtotta meg a kapcsolatot, már előbb búcsút intettek volna egymásnak! "Sokáig albérletben laktak, aztán Budakalászon kezdtek építkezni." Egyedül építkezett Gesztesi, legfeljebb néha egy-két kölcsönnel segítette ki Claudia, amit persze rendben vissza is kapott. (Állítólag mindig is külön-kasszán voltak!) Abban az időben egyszerre két helyen két házat épített, egyiket Solymáron, a másikat a már említett Budakalászon. "Károly volt élettársa is bérelt lakásban lakott a két fiúcskával. Aztán a ház felépült, de Claudiáék helyett Niki költözött be a gyerekekkel. (...) Károlyék így a régi albérletben ragadtak, mert Niki a gyerekekkel nem akart már kiköltözni." Először senki sem költözött be, egy darabig üresen állt a ház, mivel eredetileg eladásra épült. De mivel ez rögtön nem jött össze, gazdaságossági szempontból Niki beköltözött a két gyerekkel. Amikor az összeköltözés mellett döntött a két művész (mert a terhesség kiderüléséig még az sem volt biztos, hogy mit és hogyan véglegesítenek kettejük kapcsolatában), Niki egyből átköltözött gyerekestől egy településen belüli panzióba, szabad utat engedve a párocskának. Ez is nagy sebet ütött Clau lelkén. Ez nem üthetett semmit, mert hazugság! Gondoljunk csak bele, mit érezhetett: elkészül a közös otthonuk nem közös otthonukként épült, ahová a férje volt élettársa költözik be. Akkor kellett volna a sarkára állnia, hiszen a vak is látta, hogy Niki - tudomást sem véve róla - a két közös gyermekre hivatkozva manipulálta Károlyt. Tudomást sem véve róla? Már megint a szezon és a fazon esete! Hát ki nem vett tudomást egy családról, amely tagjai között két csecsemő is volt?! Önző módon, csakis saját, pillanatnyi érdekeit-érzéseit nézte, nem figyelve mit rombol éppen darabokra. Ezért ne csináljon senki úgy, mintha a közelben-távolban lenne ártatlan, szent áldozat! És Liptai lenne az utolsó, aki ezt a címet kiérdemelné... A színész nem tudta, mitévő legyen, ezért összeült a családi kupaktanács, és úgy döntöttek: megveszik Nikiéknek a szomszédos telket. Nem vettek meg semmit, hiszen az egy egész telek volt, csak kettéosztották a meglévőt. Ez jó ötletnek tűnt, hiszen így Károly fiai is a közelben maradtak. (...) Általában az édesanyja, Kati néni vigyázott Pankára. Nem, általában bébiszitter felügyelt a kislányra(...) Károly vidéken játszott, Niki pedig elutazott. A család úgy tudta, hogy rokonokhoz ment, ám kiderült, hogy Károllyal van. Nem mellékes körülmény, hogy ebben az időben már olyan volt kettejük viszonya, hogy külön helyiségben aludtak Claudiával. S nem különben mellékesen, amióta megismerte Nikit Gesztesi, ő volt számára -és maradt is- a biztos pont, akire támaszkodhat. Mindig(!) és mindenben az ő véleményét kérte ki, vele beszélt meg lényeges dolgokat sőt, ő intézte számára a hivatalos ügyeket! (...) Megszaporodtak a viták a házaspár között, és közben a két asszony éjt nappallá téve rivalizált. Nem is találkoztak.

Itt ismét meg kell jegyeznem a Hot Magazin példátlan kampányát, amit egy fél nyilatkozatot sem tévő "civil" emberrel szemben folytatnak! Ez megengedhetetlen - lenne. Persze erkölcsi alapon, amihez erkölcs is szükségeltetik a profit szeretetén kívül....

 

A 8. hír:

Hot Magazin 2010. szeptember 16-22.

..."Claudia nagyon nehezen szánta rá magát a válásra, de az otthoni állapotok annyira kaotikussá váltak, hogy azt egyetlen épeszű ember sem bírta volna. Károly a napokban mesélt a különválás okairól, ám az nem fedi teljesen a valóságot. Higgyék el, Claudia mindent megtett, hogy kijöjjön férje volt élettársával, aki köztudottan a szomszédban lakott. Ám azt én sem vettem volna jó néven, ha az otthonomból átjáróházat csinálnak, Nikiék azonban ezt tették."

..."Annyira szerette Károlyt, hogy azt sem akarta meghallani, amikor az édesanyja, Kati néni többször figyelmeztette. A mama ugyanis sokszor vigyázott Pankára, amikor Claudia dolgozott, és érdekes dolgoknak volt a szemtanúja. Ezeket a dolgokat a kezdetektől fogva elmondta a lányának, aki sokáig azt gondolta, hogy a mama fantáziál. Károly azt mondja, ha olyan helyzetbe kerülne Claudia, mint Niki, akkor előtte is nyitva állna az ajtaja. Nem hiszem, hogy ezt komolyan gondolta. A volt felesége ugyanis soha nem menne vissza egy olyan helyzetbe, amelyből elmenekült. De ő soha nem is kerülne olyan helyzetbe, mint Niki, hiszen Claudia sosem volt eltartott, sosem lógatta otthon a lábát, és ha munka nélkül maradna, nem másoktól várná a megoldást."

Cáfolat:

Igazából persze ez csak közvetetten kapcsolódik Gesztesihez (aki ugyebár a honlap tárgya), de azért mégis, ez túl szánalmas ahhoz, hogy elmenjünk mellette... És persze van szerencsém személyesen ismerni Nikit (is)! ...ez sem kisebb indok, hogy idecitáljam a fenti idézetet. Hiszen Ő egy becsületes, hűséges, aranyos, igazi nő és anya!

Tehát a Hot sértettsége töretlen - egy "fegyvertelen civillel" szemben, ahogy korábban már céloztam rá. Igen, támad az ovis, inkább magasztalja a negatívumot, inkább megmagyarázza, amit nem lehet. (Dehogynem lehet! Ha igazságbeszédnek lehet beállítani egy beismerő vallomást, akkor már minden lehetséges.) Claudia mindent megtett, hogy kijöjjenek? Ahogy Gesztesi is mondta (ez pont igaz is volt), szinte nem is találkozott a két nő. Úgy nehéz lenne akár kijönni, akár nem kijönni egymással két embernek, bármennyit is tennének annak érdekében. / Átjáróházat csináltak? Vajon kiket takarhat a többes szám? De mindegy, biztos csak így jobban, nyomatékosabban szólt a mondat... Niki egyáltalán nem járkált fel Claudia otthonába, nemhogy átjáróházként kezelte volna. Inkább Gesztesi ment át Nikihez (gyerekekhez)... de így már olyan erőtlenül hangzik, nemde? Meg egyébként is: ne keverjük már a szerepeket, kérem! Hát ki a megcsalt, kis gyerekekkel egyedül maradt asszony, és ki a gátlástalan, felelősségérzet nélküli csábító, családromboló (most már mondhatjuk úgy, megrögzött családromboló) démon? Miért nem erről az oldalról közelítünk a sztorihoz? Mert így nem elég "izgi"? Vagy csak így tudjuk "bántani a civilt"?

Kati néni és "azok a dolgok"? Édes istenem, miért Markos-Nádas-Boncz "izék, hogyhívjákok meg minden dolgok" jutnak eszembe ezekről a mondatokról? Kati néni sosem volt Nikinél, és ő sem járt náluk. Akkor hol volt szemtanúja azoknak a "dolgoknak"?  "...ha olyan helyzetbe kerülne Claudia, mint Niki..." És az hogy lenne lehetséges? Van két csecsemője, és van a közelben egy családromboló csábító? Akkor talán...

Eltartott láblógató? Kinek van mersze ilyet állítani egy háromgyermekes anyáról?! (Magánvéleményként: Hogy száradna le a keze, amellyel ezt leírta!) De az viszont igaz, élete során Claudia ritkán lógatta a lábát... Ajjaj!

Ami Nikit illeti, természetesen dolgozott két gyerek mellett is, csak a harmadik csemete késztette "anyafoglalkozásúvá". Cserébe viszont az ő gyermekei csak onnan tudják, hogy mi az a bébiszitter, amikor megmutatták nekik a nénit: na ő egy bébiszitter, ő szokott vigyázni Pankára! (Erről csak egy jellemző történet, ami a TV2 Csillagvirág büféjében esett meg. Egy statiszta volt szem- és fültanúja annak, amikor Gesztesi odalépett a (ki tudja mióta) büfében pletykázgató Liptaihoz, és megkérdezte: - Te még mindig itt vagy? És mi lesz Pankával? Erre a művésznő: - Majd elugrik érte a... (és itt egy női név hangzott el, minden bizonnyal a bébiszitter neve.)

Hát igen, ez van... mindenki választhat magának egy nőt és egy édesanyát. Ez itt a tessék választani!

 

A 7. hír:

TV2, Frizbi Hajdú Péterrel, szeptember 12.

Szeptember 12-én Vasárnap este, a TV2 Frizbi - Hajdú Péterrel c. műsorban az egyik vendég Gesztesi volt.

Cáfolat:

Nem cáfoljuk, igen, ott volt!

Amikről beszélt, illetve amiket mondott, azokat egyelőre(!) nem kommentáljuk. Szeretjük Gesztesit, ez az oldal sem azért jött létre, hogy keresztbe tegyünk neki, ezért most csak egy hajdanvolt Vágó-műsor címét idéznénk: Fele sem igaz... (Na jó, talán a fele igen...)

A 6. hír:

Hot Magazin, 2010/31 augusztus 5-11

Éjt nappallá téve dolgozik, hogy népes családja semmiben se szenvedjen hiányt. Hónapok óta folynak például a Robin Hood című musical próbái, mellette szinkronizál, de színházi és filmes szerepei is szép számmal akadnak. Mindeközben a szomszédok szerint akkora a nyüzsgés a házban, mint egy méhkasban.

- Tanév közben a művész úr viszi a gyerekeket iskolába és sportfoglalkozásokra. Niki is itthon van, mégis legtöbbször Gesztesi urat látjuk velük. Általában ő megy bevásárolni is. Ilyen férfi nincs még egy a világon! - mondta a szomszéd. - Beszélgettem Niki édesanyjával; sokszor már csütörtökön kijön, és vasárnapig marad. (...) Ő is áradozik Gesztesiről, aki építkezik, és ha elkészül az új ház, ezt a nagyot itthagyja Nikiéknek. Persze attól még a rezsit és a többi költséget is ő állja majd. (...) Azt sem tartom kizártnak, hogy Claudiával egyszer kibékülnek: szerintem ő szerette a művész urat a legjobban. Sajnáltam, hogy szétmentek, de megértettem Claudiát. Én nem bírtam volna ennyi ideig a helyében. Nem egészséges, hogy a volt élettárs ilyen közel lakott hozzájuk.

(...) Sokan furcsának találják, hogy Niki mindig is jelen időben beszélt kapcsolatukról. (...) - Úgy beszélt róla, mintha az ő férje lenne - mondta egy neve elhallgatását kérő ismerős. -  Gyakran hangoztatta, hogy siet haza, mert jön "Kari", és főznie kell neki. Egyszer meg is kérdeztük, hogy kibékültek-e. De nem is válaszolt. Az unokatestvérem ugyanabba az uszodába hordta a lányát, ahová a Gesztesi gyerekek jártak. A szülők ott is úgy tudták, hogy kibékültek, mert Niki mindig arról mesélt, hogy éppen hová készülnek a fiúk apjával.

(...) Ugyancsak kérdéses, eközben Gesztesit mennyire viseli meg, hogy oly sok ember problémáját kell neki megoldania. De mindenki bízik benne, hogy végül nem ő lesz az áldozat...

A cáfolat:

A "hír" először a cikkhez tartozó fotó, ami állítólag Gesztesi kvázi apósa telefonján leledzett. Ami még igaz is lehetne, hiszen ez egy nagyapa esetében megszokott dolog. Csakhogy a kép nem azt ábrázolja, amit állítanak róla: az ott szereplő kisgyerek nem Áron, hanem Gesztesi második fia, Márk. (Akinek fotója már többször megjelent lapokban.) A többi minden stimmel, hiszen Márkról régóta mindenki megállapította, kiköpött apja, valóban letagadhatatlan. (Nem minthogyha bárki is le akarná...) Itt már - eléggé el nem ítélhető módon-  tényleg nem tudták, hogy miből kreáljanak hírt, hát ez sikerült nekik.

Ami a cikk szöveges részét illeti, egy szent ember bemutatását, szenvedéseinek ecsetelését tűzte ki célul. Nem, eszünk ágában sincs Gesztesit bántani, hisz szeretjük őt, na de azért mindennek van határa! Mire is ment itt ki a játék, kérdezhetjük a cikket olvasva. Aztán - bizonyos információk birtokában -  a válasz hamar megérkezik: Niki abszolút negatív színben való megjelenítésére! Igen, Nikiére, aki teljesen - jogosan- elzárkózik a nyilvánosság elől, így az újságírókat is el szokta intézni egy fél, jobb esetben egy egész mondattal. Valószínűleg legutóbb a Hot Magazin belefutott egy pár szavas elutasításba, amit zokon vettek. (Az vesse rá az első követ, akinél nem szakadna el a cérna a századik felháborító telefon után!) Talán ezért a bosszú...

Tanév közben a művész úr viszi a gyerekeket iskolába, sportra, legtöbbször vele látják őket. Viszont az uszodában a többi szülő mindig (!) azt hallotta Nikitől, hogy... Mindig, hiszen sportolni is Gesztesi viszi a gyerekeket, igaz? Akkor mikor volt az a "mindig", amikor Niki beszámolóit hallgatták? Mert ő viszi mindig ide is, oda is őket? Igen, azért!

Igen, a nagymama sok hétvégéjét ott tölti - hogy segítsen! Nem azért, hogy a "népes család" tagjainak számát gyarapítsa! Egyszerűen terhet vesz le a vállukról. ( Bárki elképzelheti mekkora feladatot jelent három kisgyerek, ami olykor négy.) Viszont olyat nem mondhatott, hogy Gesztesi felépíti a házát, és a jelenlegit otthagyja Nikiéknek, mivel a ház egy ingatlanközvetítőnél eladónak van hirdetve sőt, még az interneten is megjelent.

Hogy Liptai szerette a legjobban? Mégis hogyan lehet ilyen kijelentést tenni? Hiszen ezt még Liptai sem tudhatja, ahhoz az előző szerelmek érzéseivel is tisztában kellene lennie, nem csak a sajátjával. Na de egy szomszéd? (Persze sejtjük, hogy ezt még véletlenül sem egy szomszéd mondta, kedves Hot Magazin!) Arról a Liptai Claudiáról beszélünk persze, aki szakítása-vállása után nem sokkal már élete legnagyobb szerelmeként aposztrofálta Daróczit. Na, ez hogy hangzik?

Nem az élettárs lakott közel, hanem a művésznő költözött a szomszédos házba. Mert itt sem mindegy a sorrend!

Még egyszer megemlítem, hogy szeretjük Gesztesit, eszünk ágában sincs bántani vagy rossz színben feltüntetni! De ki az a sok ember, akiknek a problémáját neki kellene megoldania? A sok gyereknek? Akiknek ő az édesapja? A volt élettársét? Akinek ha van problémája, az a sok gyerekhez köthető hétköznapi "probléma". És itt ismét megjegyezhetjük: akiknek ő az édesapjuk?!

Hát igen, ennyivel könnyebb egy gyermektelen agglegény élete. (Mert más "problémás" ember szóba sem jöhet a környezetében, akiknek esetlegesen neki kellene a gondjukkal foglalkoznia.)

És az utolsó mondat a csúcs! Mindenki bízik, hogy nem Gesztesi lesz az áldozat. Én meg nem, hiába írja az elgurult gyógyszerű újságíró, hogy mindenki. Én azt remélem, egyáltalán nem lesz áldozat, nem is mutat ennek ellenkezőjére semmi jel. - Hiába a tollforgató reménye valaki más áldozatára...

Az 5. hír:

Blikk, 2010 augusztus 08.

Ki előtt ne lenne nyilvánvaló, hogy a Karel név a Károly idegen nyelvű változata? És ki gondolná, hogy egy anya ne adná szívesen kisfiának az apa nevét?

Nos kevesen tudják, de Gesztesi Károly exfeleségének gyermeke az Áron mellett a Karel nevet is magáénak tudhatja. Habár a színész még a családtagjai előtt sem beszél arról, hogy a nemrégiben otthonába fogadott kisfiúnak ki is az apja, egyre több jel utal arra: Gesztesi és volt neje, Nikolett közt több van, mint barátság. Ahogy azt megírtuk, Gesztesi a hírek szerint hamarosan nevére veszi exfelesége kisfiát, Áront.

Egy neve elhallgatását kérő ismerős szerint Karel Áron külsőleg is nagyon hasonlít Gesztesire. „Nagyon gyanús nekem ez az egész. Szerintem biztosan Károly fia, csak nem értem, hogy miért kell ennyire titkolni. Úgy hasonlítanak egymásra, mint két tojás. Ha pedig mégsem övé a gyerek, akkor miért veszi őt a nevére? Rejtély ez az egész" – árulta el az ismerős.(...)

A cáfolat:

Karel Áron a gyermek teljes neve. A Karel-Károly egybeesés csak véletlen. Ugyanis az édesanya családneve Karel, így kapta a nevét a gyerek, nem pedig Gesztesi után. (Attól persze még lehet ő a gyerek apja!)

 

A 4. hír:

Blikk, 2010.augusztus 01.

(...) A kis Áron 2009 áprilisában született, akkor, amikor Gesztesi még Liptai férje volt, Nikoletta pedig velük egy telken, a vendégházban élt. Nem sokkal később a házaspár útjai szétváltak, Klaudia szerint azért, mert "Károly egy törzsvezető", aki azt akarja, hogy mindenki - a volt szerelmeket is beleértve - egy fedél alatt éljen. "A mi életünkben ez volt a csontváz a szekrényben"- nyilatkozta akkor Liptai.

Karel Áron születését Gesztesi a kórházban izgulta végig, majd a csecsemő édesanyja családi nevét kapta. Vajon miért? Nikoletta nem ismeri a gyermek apját, vagy esetleg a férfi nem kívánja nevére venni a gyereket? Ez esetben Gesztesire marad a feladat, hogy felnevelje volt felesége fiát. Ismerve a színész gyerekszeretetét, egy ilyen nemes tett nem állna távol a személyiségétől.

A cáfolat:

Valaha egy telek volt, amelyen a Gesztesi-villa áll, de ez ketté lett osztva két különálló földterületre. Ezen a különálló telken lett felépítve egy önálló ház, amelyben Nikoletta lakott a gyermekeivel. Tehát nem egy telek, nem vendégház.

Liptai csontvázat emleget a szekrényben, ami nem fedheti a valóságot: Tisztában volt Gesztesi és előző élettársa közötti viszonynak, amely végig szoros volt, nagy örökharag a legnehezebb pillanatokban sem nagyon volt. Liptai odaköltözésekor már ott állt a "másik" ház, benne a családdal. Tehát rejtett, meglepetésszerű helyzettel nem találkozhatott a művésznő, nem zsákbamacskát vásárolt magának. Az lehet, hogy rosszul mérte fel a szituációt, benne az ő szerepével, de ettől, pontosabban éppen ezért csontvázról szó sem lehetett, csak előre megjósolható végkifejletről.

Gesztesi nem volt a kórházban Áron születésekor, nemhogy végigizgulta volna az eseményt. Ha visszaemlékszünk, komplett fotóstábok vertek tanyát a kórház és a villa körül, hogy dokumentáljanak minden mozgást. Még a hazaútról is készültek sorozatok, amelyeken jól láthatók, hogy Nikoletta és az újszülöttet szállító nagymama volt jelen. De Gesztesit egész idő alatt nem sikerült lencsevégre kapni, mert ott sem volt.

 

A 3. hír:

Best Magazin, 2010.április 30.

Gesztesi:Már megtanultam, hogy nem szabad mindent elárulni a sajtónak.

(...) "Később már kocogtam is a Római-parton, s egy idő után arra lettem figyelmes, hogy mindig elsuhan mellettem ugyanaz a szőke, sportos alkatú hölgy. Ő is rendszeresen abban az időben és ugyanott futott, ahol én. Már vagy fél év eltelt, aztán egyszer csak megszólított, amikor épp megálltam, lazítani egy kicsit az izmaimat." (...)

Így ismerkedett meg Gesztesi azzal a hölggyel, aki megmutatta számára, hogy van élet Klaudia után is. Az első beszélgetést újabb követte, majd jött egy közös kávézás a futás után, s lassacskán kiderült, hogy a titokzatos hölgy csaknem fél éven keresztül figyelte Gesztesit. (...)

(...)Károly azóta is titkolja új kapcsolatát a titokzatos fiatal nővel. (...)Arról nem is beszélve, hogy ha tartósnak bizonyul a kapcsolatunk, legalább egy évig nem szeretném bemutatni a sajtónak a kedvesemet. (...)

A cáfolat:

Persze, hogy nem kell elárulni mindent, na de a valóságnál többet sem!

Az állandó, "törzskocogók" nem tudnak semmiféle szőke fantomról. Soha senki nem látta egyszer sem Gesztesit sporttársával... Viszont Budakalász és környéke lakói egy másik szőke hölggyel, Nikivel annál inkább. Csak vele.

Ami a cikkhez tartozó fotókat illeti, még érdekesebbek: A fenti szöveghez tartozó képek Gesztesi háza előtt, illetve kertjében készültek.

Az elsőn, egy az autójának ajtajából kinyúló kezet csókolja meg, ami egyértelműen egy gyerekkéz.

 

 

A másodikon egy szőke látható vele háttal, amint átöleli a vállát. Szemtanúk állítják, hogy a hölgy az újság fotósával érkezett, lehet, hogy talán épp a cikk írója volt.

Ez így csúnya dolog! Ha nem az olvasók átvágásának készült (pedig erős a gyanú!), akkor minimum, hogy jelezni kellett volna: a fotók illusztrációk! De ez nem történt meg, mert nem ez volt a cél!

A 2. hír:

Napi Ász, 2010.április 25.

(...) A magánéleti botrányaitól hangos színész immáron három váláson van túl.(...)

A cáfolat:

"Csak" kétszer vált el, mivel kétszer nősült. Csarnóy Zsuzsa és Liptai Klaudia színésznőket vette el (és vált el tőlük), a harmadik élettársával, Karel Nikolettával nem kötöttek házasságot.

Az 1. hír:

Bors, 2009.április 18.

Hazalopták(1) Gesztesi volt nejének(2) gyerekét!

Sárga autó vitte(3) a színész birtokára (4). Titokban csempészték haza a színész korábbi feleségének kisfiát. Egy idősebb nő vitte(5) a babát a Kútvölgyi kórház előtt álló autóhoz, amely nem sokkal később már a Gesztesi telkén álló ház előtt fékezet...

A cáfolat:

A pontosság újságírói erény. Talán az egyetlen... De a szenzációéhség, illetve egyszerű, hétköznapi dolgok szenzációnak való beállítására érzett kényszer mindent felülír.

1) Hazalopták?! Egyszerűen kisétáltak a kórház kapuján. 2) Sohasem volt a neje. 3) Az édesanyja autója. (De mennyivel jobban hangzik úgy, hogy egy sárga autó vitte, nem? Borzasztó!) 4)A színész háza melletti telken álló házba! Mert ott lakik az édesanya! 5) A nagymama vitte a gyermekhordozót! (Milyen rejtélyes, nem?!) 6) Igen, a kórház előtt álló (most már nem sárga?) autóhoz, amely a kismama benntartózkodásának egész ideje alatt ott parkolt (ahogy az újságírók is). 7) Igen, ott is fékezett, mert pont előtte van egy kanyar... De nem ott állt meg, hanem - ahogy már említettük- a mellette lévő házban, az anyuka otthona előtt.

Mi mindenből lehet "nagy hírt" kreálni?! Nem kell más hozzá, csak egy kis csúsztatás, rafinéria, többértelmű fogalmazás és hazudni, hazudni...

 

Copyright © 2010 Fortresscomm
Free Web Hosting