Hírek, aktualitások

 

2011.december 04.

Az M1-en futó nagy sikerű vetélkedőműsor, a Magyarország, szeretlek! meghívott szereplője lesz hamarosan Gesztesi!

--------------------

2011.november 8.

November 12.-én szombaton 19:00 órakor a Madách Imre Művelődési Központ-ban ( 2600 Vác, Csányi L. körút 63.
Telefon: 27/316-411, 27/314-985) lesz Örömzene - Pintér Tibor és barátai címmel egy koncert, ahol Gesztesi is fellép, mint vendég.

---------------------------

2011.november 8.

Az előzőekben említett bűnügyi regény folytatása, Az uzsorás már előkészületben van, megjelenés 2012-ben!!

 

-----------------------

2011.november 7.

A napokban jelenik meg  Gesztesi legújabb könyve, egy vérbeli krimi. A tervei szerint a regényből film is készül! A kötet címe: Ha eljön a Jeges. "Pergő, színes és humoros történet meglepő fordulatokkal, egy csepp szerelemmel, édes-hűs fagylaltkelyhekkel és igazi kőkemény, de érző szívű zsarukkal, akik megvédik a jókat a rosszaktól. "

---------------------------

2011.október 30.

Újdonság a Hírcáfolóban

---------------------------

2011. október 28.

A hosszúhétvégét az ünnepig, Nikivel és a gyerekekkel Debrecenben tölti Gesztesi.

-------------------------------

2011.szeptember 11.

Gesztesi három nagyobb fiával 16-án elrepül egy hétvégére Londonba! Azt nem tudni pontosan, hogy ez az út Gesztesit szolgálja-e elsősorban, pl. az építkezés-költözés okozta fáradalmak miatt, vagy a két kisebbik gyerek iskolakezdéséhez gyűjtenek egy kis erőt...

-----------------------------------

2011.augusztus 24.

Jövő hónapban költözik a Gesztesi család .

A jelenlegi házuktól pár utcányira épülő ikerházukon már csak az utolsó simításokat végzik a munkások, így szeptemberben, azaz pár hét múlva véglegesen átbútorozik Gesztesi, Niki és a három fiú.

   

PREMIER!!! Még eddig sehol sem látott fotók!

---------------------------------------------

2011.augusztus 05.

Gesztesi végre új életet kezdhet

Ezzel a címmel jelent meg a Blikkben egy cikk, ami szokás szerint nem mentes ordító hibáktól és fals információktól.

tovább a Hírcáfolóba -->

--------------------------------------

2011.augusztus 03.

Már megint ki kellett találni valami sületlenséget a sajtónak - túl nagy volt a csend.

Újra együtt a sztárpár! És nem ám esetleg kérdőjellel, rögtön egy felkiáltójelet biggyesztettek a mondat után. Ezen épületes hírt elsőként a képen is látható Kiskegyed hozta, mivel a héten ez jelenik meg leghamarabb. Az utána érkező Story már sokkal visszafogottabb, és közel sem az a fő témája, mint a Kiskegyedé, pedig mindkét cikk és a hozzájuk tartozó fotók ugyanarról az eseményről valók, nevezetesen egy filmvetítésről (Verdák 2.). Egy olyan filmvetítésről, ami nem a nagyközönségnek szól, hanem csak meghívóval rendelkezőknek, no és persze a sajtónak. Itt lehet fotózni, villáminterjúkat készíteni, stb. Nem is lehet véletlen a két írás közötti különbség (az előbbi egy sértődött, hasra ütés útján születtet, lévén interjú nem is készült), hiszen a volt országgyűlési képviselő főszerkesztő Ómolnár nagy barátja Gesztesinek...

----------------------------

2011.április 23.

Gesztesi Károly 48. születésnapját (április 16.) holnap tartják Hajdúszoboszlón kb. 150 fős vendégsereggel, köztük rengeteg sztárral, ismert emberrel!

-----------------------------

2011.március 26.

Gesztesi Károly együtt énekelt Kökény Attilával

2011. március 26., szombat 16:00


Fortyogó marhapörkölt, zamatos pálinkák, magyar ízek. Gesztesi Károly igazi pasinapot tartott Kökény Attilával, Váczi Gergővel, Gáspár Lacival és Kálloy-Molnár Péterrel. A színész fakanalat ragadott és maga főzött vacsorát vendégeinek. A gyümölcsös, valódi pálinka íz meghozta a férfiak dalos kedvét is, így közös zenéléssel ért véget az este. A teljes cikk: Story online

---------------------------

2011. január 17.

Január 23-án, Vasárnap indul Törökországba Gesztesi Károly, mivel hivatalos egy ott megrendezendő golf gála-versenyre. Az út egy hétre tervezett, amin egy kísérője is lesz: Nikoletta.

-------------------------

2010. december 29.

A szilveszteri mulatozást Gesztesi Hajdúszoboszlón ejti meg, ahová Nikivel és fiaikkal érkeznek.

Ezúton kívánok boldog új évet nekik és az oldal minden látogatójának!

-------------------------------

2010. december 25.

December 29-én a debreceni Főnix Csarnokban kerül megrendezésre a szokásosnak mondható év végi kézilabda gála, Sportface címmel! Mint Debrecenhez kötődő sportbarátot, Gesztesit meghívták a rendezvényre, személyesen ott lesz. Akit érdekel a roppant szórakoztatónak ígérkező műsor, az figyelemmel kísérheti a helyszínen vagy a Sport1 televízióban 18:00 órától.

---------------------------------

2010. október 21.

Egy apró cáfolat a hírcáfolóban...

-----------------------------------

2010. október 10.

A Nobu étteremlánc Budapesten megnyitotta Közép-Európa első vendégváróját! A Kempinski Hotel Corvinus, Bécsi utcai oldalán lévő étteremben vasárnap világraszóló megnyitót tartottak. Robert De Niro és Andy Vajna társtulajdonosok mellett Jeremy Irons és az állítólag a konyhán keresztül belopott szuperpáros, Brad Pitt, Angelina Jolie is tiszteletét tette a bulin.

Ami a hazai sztárokat illeti, ahogy mondani szokás, aki számít, ott volt. Így ott volt Gesztesi is, de nem akárkinek volt a kísérője! A híradások egy része, egy szőke hölgyet emleget, mivel Gesztesi nem nyilatkozott senkinek...

 

Viszont a jól értesültek (mint mi is), közölhetjük, hogy a hölgy nem más, mint Nikoletta, Gesztesi bevallottan két fiának anyukája!

----------------------------

BORS

Az borítékolható volt, hogy kiveri a biztosítékot bizonyos lapoknál egy-két, őket vissza(!)támadó "beszólásom"! Ugyanis erről lehet szó a mai (október 6.) Bors cikke mögött, amely hangzatosabbnál hangzatosabb mondatokkal dobálózik a jelen honlapon megjelentekkel, illetve saját személyemmel, mint szerzővel kapcsolatban. Csak a legtöbb esetben nem ártott volna sőt, kifejezetten előnyére vált volna az igazságnak, ha azt is közlik, mi mire fel íródott, hiszen majd' minden sorom valaminek a válasza, cáfolata volt! Tudniillik nem véletlenül lett kitalálva az idézet, mint olyan, aminek alapján a "Hírcáfoló" menüpont is olvasható! Ezen jó szokásomat követve, akit érdekel, idézve a fent említett cikket, megválaszolom az abban leírtakat egy külön ablakban. - Nehogy megzavarjam a weboldal menetét! Klikk ide

---------------------------

E gyszerűen érthetetlen és elfogadhatatlan a Hot Magazin ki tudja hányadik sortüze egy nem közszereplő, civil  emberre! ("Hírcáfoló!") Ezt is, mint oly sok dolgot még, törvényileg rendezném, hogy ne lehessen magánemberek magánéletében vájkálni. Sőt, a "névtelen informátorokat" is megszüntetném, mint hírforrás kategória, hogy ne lehessen nem létező, különböző fantomemberekre hivatkozva közölni hazugságokat az újságoknak!

--------------------------------

Gesztesi nagy barátja úgy általában is a sportnak, de a foci a kiemeltek között szerepel. A színészválogatott állandó tagja is volt, de egy komoly térdsérülés megakadályozta abban, hogy teljes erőbedobással tudja a csapatot erősíteni. Így többnyire maradt a szurkolás. Viszont ez is jól megy neki, méghozzá olyannyira, hogy kedvenc csapatának szinte már ő lett a kedvence. Egyik állandó pihenőhelyének, Hajdúszoboszlónak köszönhető a Loki és Gesztesi egymásra találása. Amikor ott üdült a család, még az is előfordult, hogy a Gesztesi-gyerekek együtt "edzettek" a nagy csapattal. Ezek után talán nem meglepő, hogy bizony a művész úr ott lesz ma este a debreceni csapat első Euro-liga mérkőzésén! Aki teheti nézze meg a meccset - és gyűjtsön be egy fotót vagy aláírást Gesztesitől. Hajrá Loki!

DVSC-TEVA -  Metaliszt Harkiv Európa-liga-mérkőzés: 2010.szeptember 16. 21:05 (Puskás Ferenc Stadion)

--------------------------------

Tegnap, szeptember 12-én a TV2 Frizbi - Hajdú Péterrel c. műsorban meglettünk említve, mint honlap. Nem is akárhogyan. Mint ismeretes, az egyik vendég Gesztesi volt a fenti műsorban, ahol is a remek műsorvezető, remek érzékkel egy per emlegetésével indított. A weboldalunk fénymásolatait átadta Gesztesinek, hogy "na, ezért biztos perelni fogsz". De hogy konkrétan miért, és hogyan képzeli, az titok maradt. Nehéz is lett volna kifejteni, mivel semmi alapja nincs az "ötletnek": Az oldalon minden szó igaz! (Ahogy Gesztesi meg is erősítette még ott a műsorban.)

Itt tekintheted meg a Frizbi részletét.

-------------------------------

Ma, augusztus 31-én a Blikk címlapján közli a szomorú eseményt, miszerint elhunyt Liptai Claudia édesanyja! Őszinte részvétünk.

Viszont a fórumban azt írták hiteles forrásra hivatkozva, hogy ez a tragikus eset három  héttel ezelőtt, 10-én történt. Ha igaz, valóban érdekes az eredeti hír csúszása.

---------------------------

Augusztus 15.-én elutazott családjával Hajdúszoboszlóra egy kis pihenésre. Előreláthatólag az ünnep után érkeznek haza.
---------------------------------
A Margitszigeti Szabadtéri Színpadon augusztus 13.-án tartották meg a Robin Hood című musical bemutatóját. Gesztesi Tuck barát szerepét kapta, aminek láttán rögtön megállapíthatjuk, a választás telitalálat.

--------------------------------

Az ősz folyamán kezd hozzá egy nagyszabású, külföldi film forgatásának. Részleteket még nem tudni a projektről.

-------------------------------

A 2010-2011-es évadra két színházi szerepét is lemondta: a Madách Színházban és a Vidám Színpadon sem viszi tovább szerepeit, egyedül a József Attila Színházban játszik két darabban. A Kölcsönlakás és a Négyesikrek szereposztásában lelhető fel.

------------------------------

Másfél évvel a tényleges szakításuk után, 2010 március elején hivatalosan is kimondták a válást Klaudia és közte.

Free Web Hosting